..::Jom laa ikut::..

Tuesday, March 4, 2014

Update yang terlepas...

Assalamualaikum...
Alhamdulillah..hari ini,malam ini setelah sekian lama tak berhapdet belog comot aku ni Chik Leen nak conteng kembali serba serabut yang sekian lama tertinggak..so stay tune naa...hehehe...

 Ermm..korang mesti tak tahu kan yang akak dah tak bekerja lagi dah di KPBP.Dah sebulan 5 hari dah akak tak menjadi misi kat klinik pinky.Rindu sangat-sangat suasana kerja kat sana.Rindu nak berdepan dengan client doktor yang happening dan kadang kala kasi akak pening.Sekarang ni dah tak ada la riuh rendah suasana bising mulut akak kat klinik tu.Semua jadi kenangan terindah dalam lipatan kasih sayangku...huhuu..masuk part sedih pulop doh.
Cik Puteri my first partner (abaikan si debab sebelah tu eikk..)

Yang sedang memerhati tu our doktor yang tersangat sporting,very humble dan dedikasi taw..Dr Normi Laili
Yang sebelah Diana tu Athira budak kecik staff klinik yang ke4..yang baju pink dan merah tu bakal doktor tak lama lagi Azira dan Syafiq.
Makan-makan ni untuk majlis perpisahan dorang ni lah..huhuu..sedih taw..
Meriah tak kitaorang dulu...haaa..macam ni lah bila waktu rehat sekali sekala je tau.Kalau selalu kena potong gaji hokay.Alhamdulillah..doktor pun satu kepala.Best ooo...Miss u Dr Normi...Miss u all my friends.
Yang masa makan dekat Soul Garden time majlis perpisahan akak pulop ye...akak dah ngantuk..mata lip lap lip lap dah..kang lain pulak tulis n3 kali ni haa...hehehe...
Sampai jumpa lagi...tataaaatititutuuuu...

1 comment:

  1. Aslmkum Achik
    sama2...mamasya tumpang gembira Achik dpt tempahan dg resepi dr blogdapurmamasya. moga terus murah rezki.....byk tempahan masuk.
    tq juga promote blogdapurmamasya.

    ReplyDelete