..::Jom laa ikut::..

Wednesday, June 12, 2013

:: Bestnya hari Ahad ku ::

Hai hoo..wink#wink#

 Asik nak hangin je ko jemah..pehal...
 Eikk...sakit gigi ler jenab...grrrr..#@*(^

Opss..achik sakit gigi ler korang..ntah ar dah 2 ari dah jugak ler berdondang sayang nie haa..Adehhh..aissshhhh...huhuhuuu~~
Ape pun achik tetap ada entry baru jugak laa untuk korang cuci mata k..
                 Baru-baru nie achik togetder-getder ngan all staff clinic kecuali yang sorang nie ler tak dapat nak ikut join pertemuan ngan Mr Chuah and dia punya lovely wife yang comel tu...kita orang naik keta Alphard doctor Normi yang comel giless tu.Time bertolak tu dalam kul 4:15pm..haaa..ujan kot..doctor singgah solat dulu kat USM..akak ngan adik-adik manis apa lagi keja nya..menyeNap gambor je lahh..aiippp..kite orang cuti hokay...Pas selesai semua...kami teruskan perjalanan menuju ke permis Mr.Chuah dekat Jln Acheh..kami disambut mesra gitu..haa..sempat lagi...akak nie haa..ngan adik-adik menyenap picture kami kat dalam kedai dia...sedang doctor sibuk dok engok barang-barang..Gila kan kepala hotak kita orang..kahkahahhaa~~
  Pas selesai semua...sesi menuju ke pelabuhan makanan ko...Lebonan restaurant haaa..arini kami jadi arab-arab gitu..makan punya la syiok..tak heyngat donia...yang penting kami semua happy dengan merapu meraban Mr.Chuah.Tak kering gusi kami bergelak ketawa.Perut kenyang hati ala ala sinang...
Tak habis lagi isi dalam perot nie turun habis..dah dia bawa kami ke The Twelve Cup pulOkkk..adoiii...kat sana makan ala ala sopan gitu kot...hahaha~~apa tak nya..a cup of coffee ngan kek yang harga RM10.90 per slice naaa..omak aiii..nak makan pun sayang sangat kan...Sembang gelak..merapu meraban semua dah selesai..sesi untuk pulang lerr...Nah..Say good bye & thank you mr.Chuah and wife mrs.Tan...the most good one supplier doctor Normi kot..hehehhe..next time belanja lagi eikkk...
Jom..sudah mau pulang..dok diam-diam dalam keta...tak dak sora dah..mata ja naik layu haa...
Sampai kat umah...basuh kaki..cuci muka....kedeboom ler..apa lagi...besok kena keja maaa~~~

Rentetan perjalan makan sampai kenyang kami : ------->


Mr.Chuah company

Lokasi Pertama
Makan time..Lebanon Restaurant
mr.Chuah,mrs.Tan,ustaz Bakhtiar,doc.Normi
The Twelve Cup
Achik...Maria...Putry
cake mille crepe yang mables

No comments:

Post a Comment